Do you speak… fremmedsprog?

17 maj 2020 pia_nielsen

Hvor mange sprog taler du? Sprog er guld værd i en international verden og kan lette din hverdag både på arbejdet og privat. Tag et sprogkursus, https://ypsilon.dk/sprogkurser/, og bliv bedre til at begå dig i andre lande og i det internationale erhvervsliv. 

Lær med andre eller alene…

Det er individuelt, hvordan man lærer bedst. Der er fordele ved at lære sprog sammen i grupper, og der er fordele ved den individuelle undervisning. Vælg den form, der passer dig bedst, eller kombinér begge for en optimal sprogindlæring. 

Derfor kan gruppeundervisning være for dig

Når du lærer et nyt sprog, kan et sprogkursus med andre deltagere være en rigtig god start. Her sidder du sammen med andre, der er på samme niveau, og det kan være sjovere, når man har ens progression. 

Progressionen, det vil sige indlæringsforløbet, ved sprogtilegnelse er meget individuel, men dog ofte ens for de fleste i begyndelsen. Fordelen ved at lære noget i en gruppe er, at man kan øve med hinanden – både i og uden for undervisningen, og man kan lære ved at hjælpe hinanden undervejs. 

Hvad er fordelene ved eneundervisning?

Individuel sprogundervisning er ofte meget effektivt, men også meget intensivt. Det kan være hårdt at sidde en-til-en med underviseren og hele tiden være i fokus for indlæringen. Den store fordel er imidlertid, at tempoet tilpasses dig, og har du huller i din indlæring, vil det hurtigt blive opdaget og udbedret. 

Du kan som regel få eneundervisning både face-to-face og online hos de fleste udbydere af sprogkurser, og har du allerede et basalt eller avanceret kendskab til et sprog, anbefales ofte eneundervisning. Måske kan du tale flydende tysk, men kan ikke huske grammatikken, når du skal skrive – her vil eneundervisning i netop dine grammatik-mangler være det rigtige at vælge. Ligesom udtaleundervisning ofte fungerer bedst som individuelle kurser. 

Flere Nyheder