Disse ting skal man lave forsvarlig transport med

09 oktober 2019 admin

Nogle ting er mere skrøbelige og ømtålelige end andre at transportere rundt med, når man snakker gods, der skal transporteres i for eksempel lastbil fra et område til det næste.

Der er jo stor forskel på, om man har et lagerrum fyldt bagi med sko, der skal leveres til en leverandør fra en sælger, hvor det skal indgå som i et sortiment i en butik til videresalg, hvor butikken har købt dette direkte fra en producent eller via en mellemman.

Og så er det en helt anden ting, hvis man er ude i at skulle køre med levende dyr i ens transport.

Dette bliver ikke en artikel om, at man ikke burde transportere dyr overhovedet, eller vi alle burde overgå til at leve i et kødfrit samfund, for det bliver nok nødvendigt mange år fremover at spise kød.

Derfor kan man ikke undgå, at der foregår dyretransport, og selvfølgelig er der forskel på land og transportfirma, hvordan man transportere den slags slagtekvæg, men som udgangspunkt sørger man i Danmark for, at der er god plads til dem i de specialdesignede vogne, at de får indtaget noget undervejs, og der er frisk luft.

Det er jo ikke meget forskelligt, end hvis man ser en hestetransport på vejene, der er til for at passe på dyrene: de bliver også behandlet godt.

Men der findes også andre ting, som man skal køre meget forsigtigt med, hvis man er ude i den slags.

Dette indebærer blandt andet sprængstof, krudt, kemikalier og lignende, der udover at skulle være pakket forsvarligt også skal transporteres meget forsigtigt – dette kræver en erfaren chauffør.

Hvis man er ude i at skulle transportere for eksempel dele til vindmøller, så skal man også have ledsagervogne og helst køre om natten, hvor der er mindre traffik.

Skal kraner og maskiner køres, så er det vognmandjakobsen.dk, du skal benytte dig af!

Flere Nyheder