Diamamtbryllupsmusik i København skal man ikke selv give sig i kast med!

16 november 2020 anders_lundtang_hansen

Så er det blevet tid til et diamantbryllup i København, og det bugner med muligheder for at få arrangeret den slags musik af den gode type, der kan komme tidligt ud, har forberedt sig i god tid og kan spille op tidligt fra morgenstunden – og også senere ved en større lejlighed.

Faktisk kan de alle klassikerne, dem, man skal spille, dem man ønsker sig og mange, mange flere.

Men alligevel tænker man, at sådan et orkester ikke er værd at spilde penge på, for de kender trods alt ikke diamantbryllupsparret, så hvorfor skulle de gå op i det udover at få deres hyre?

Man kan gøre det langt bedre selv, og det forstås ikke som, at man opstiller et anlæg og ladet det spille musik, fordi man vil spare penge.

Man vil trods alt gerne markere parret, men man sparer de professionelle folk væk og gør det selv med ens fornødne evner eller mangel på samme måske endda sammen med nogle venner med samme udfordring.

Lad være med at sørge for musikken selv

Vi mener i ramme alvor, at man skal lade den musik være af den professionelle art, for det kan da godt være, at musikken som sådan ikke kender parret, men musikken kender deres gerning og kan gøre anledningen virkelig speciel på en måde, som man sjældent oplever det.

Man har trods alt kun dette ene skud i bøssen, og måske bliver det parrets sidste store chance for at fejre en stor bryllupsdag, så man skal altså gøre det ordentligt.

Og det er ikke DIG som relateret, vi taler om.

De få timer med en trompet i folkeskolen er ikke noget, der er godt nok nu; og fordi du blev rost til en enkelt karaoke for ti år siden, gør dig ikke til nogen formfuldendt tenor.

Så lad de professionelle musikere om den slags, du blandt andet kan hyre via https://morgen-musik.dk/ 

Flere Nyheder