Derfor skal du overveje termisk sprøjtning

28 august 2020 Silje_Marketingtime

Hvis du arbejder i en virksomhed, hvor man dagligt er afhængig af forskellige maskiner til at hjælpe en med arbejdet, så skal de selvfølgelig køre som smurt. Faktum er også bare, at det gør maskiner selvfølgelig ikke altid. Ligesom alt andet kan de trænge til service eller at enkelte sliddele skal repareres.

Du kan reparere gamle sliddele 

Hvis du tænker, at det er et must at købe nye og dyre sliddele, hvis en gammel sliddel skal repareres, så stop endelig op. For hvorfor købe helt nye sliddele, når du fint kan reparere på de gamle? Det er nemlig, hvad du kan med termisk sprøjtning – eller det er selvfølgelig så meget sagt, for du skal nok have fat i et firma, som arbejder med det til hverdag.

Termisk indsprøjtning er en smart proces, hvor man tager en sliddel, sprøjter metalpulver på og så indsmeltes det til sidst med ilt og gas. Som det sidste kan sliddelen slibes til med en diamantsten. Denne smarte proces er rent faktisk med til at forlænge sliddelens levetid op til 5 gange. Det er derfor rigtig smart og effektivt, at man vælger en termisk sprøjtning, hvis man skal have renoveret en bestemt sliddel. 

For at gøre det mere håndgribeligt, så kan der være tale om sliddele såsom lejepasninger, glidelejer, tætninger, maskindele og meget mere. 

Hvem kan hjælp med termisk sprøjtning? 

Det kræver et helt særligt og erfarent firma, når der skal arbejdes med termisk sprøjtning. Heldigvis er det noget, som Thybotech kan hjælpe med. De har været i branchen i mange år efterhånden, og har lige den viden og de kompetencer, som du gerne vil have fat i. Hvis du er i tvivl om, om de kan hjælpe med den sliddel du skal have ordnet, så kan du altid give dem et kald og høre dem ad. 

Flere Nyheder