Den helt rigtige bryllupskage til dig

07 maj 2020
mette__nielsen

Et af de vigtige elementer til et bryllup er bryllupskagen – sådan er der mange, som har det, og derfor spiller bryllupskagen, dens udseende og smag ofte en stor rolle, når kommende brudepar skal planlægge deres særlige dag. Bryllupskagen skal være helt rigtig og passe ind i deres måde at holde brylluppet på.

For at få den rigtige kage, kræver det som regel en dygtig konditor, der både kan lave en flot kage, men også forstå brudeparrets ønsker og behov. Det kræver gode menneskekundskaber at aflæse og høre, hvilke forventninger og drømme et par har for netop deres kage. 

Skal du giftes og er du på jagt efter den rette til at lave lige netop din bryllupskage, så kommer her et par gode råd til at finde den rette kandidat.


Smag og snak sammen
Når du skal vælge den rette konditor til at lave din bryllupskage, så er der flere ting, som du kan tage udgangspunkt i:

1.
Hvis du tidligere har fået en god kage til et bryllup, så spørg efter referencer og vælg ud fra andres erfaringer.

2.
Skal du ud og finde en konditor, så start med at søge på nettet over tidligere anmeldelser. Kig på deres arbejde og tag kontakt til dem.

3.
Mærk efter om kommunikationen er god fra starten. Det er i orden at skrive mails frem og tilbage, men på et tidspunkt bør I tale sammen, så du er sikker på, I har samme fortolkning af de ting, som siges.

4.
Besøg den mulige konditor, hør på vejledning, se gode bud på kager og smag også gerne varianterne.

5.
Vælg med dit hjerte, når du vælger konditor, så får du den bedste kage. Du er naturligvis også nødt til at have et fornuftigt aspekt med i beslutningen og vælge ud fra pris. Men du skal vælge den kage, som gør dig og din partner glade. Drop alle tanker om, hvad andre vil tænke og mene, og vælg så den rigtige bryllupskage for jer. 

Flere Nyheder