Danmark har den smukkeste natur

19 november 2021
Steffen Hansen

Der er ingen tvivl om, at Danmark har en ualmindelig smuk natur. Danmark er et kystland, hvorfor landet er indkredset af vand og smukke strande. Derudover har vi både mange parker og skove, altså både berørte og uberørte områder, som er smukke på hver deres måde. Der er selvfølgelig nogle mennesker, der arbejder for at passe på vores natur, herunder særligt vores skove. Selvom tanken om en fuldstændig uberørt skov er smuk, er det sommetider nødvendigt at lave nogle indgreb for at naturen kan udfolde sig. 

 

image

 

Skoventreprise 

Som nævnt er der altså nogle mennesker, der hjælper med at holde naturen smuk og det er bl.a. nogle eksperter, der tilbyder skoventreprise. Hvis skoven får lov at passe sig selv, vil den selvfølgelig vokse meget. Der er dog også nogle ting i skovbunden, som vil dø, fordi træerne bliver så høje og store, at sollyset ikke længere rammer skovbunden. Det er her, at de tilbyder deres hjælp. For at sikre skoven en god vækst, er det sommetider nødvendigt at fælde nogle træer, så sollyset igen kan ramme skovbunden og så de resterende har plads til at udfolde sig. 

Skoventreprise tilbydes både til private og erhvervsdrivende og de kan selvfølgelig hjælpe med andre opgaver end at fælde træer. Du kan læse mere om dette ved at søge ‘skoventreprise i Skjern’.

 

Hvad kan du gøre? 

Hvis du også gerne vil være med til at holde vores natur sund og smuk, er der nogle små ting, du kan gøre. Det er for det første altid vigtigt, at der ikke ligger affald og skrald i naturen. Særligt plastik er en synder, da det tager forfærdelig lang tid før naturen selv kan opløse dette. Du kan derfor gå og samle skrald op for dem, der ikke kan finde ud af at passe på naturen – og du kan huske, aldrig selv at smide noget. Hvis du gør disse ting, så er du godt på vej. 

Flere Nyheder