Brolæggere bruger diamantskæring

14 april 2020 lotte_hindsberg

Mænd der lægger fliser til en terrasse og fortov er næppe noget de fleste sammenligner med diamanter. Men ikke desto mindre er det et vigtigt værktøj i deres dagligdag. Normalt tænker man Hollywood, bryllupper og andre storslået begivenheder, når ordet diamanter nævnes og ikke håndværkere. Det er så heller ikke de samme diamanter der bruges. Der bruges naturdiamanter, når det drejer sig om smykker og kunstige diamanter, når det drejer sig om diamantskæring og håndværkere. 

Fliser skæres med diamanter

Som nævnt er det ikke dyre diamanter der bruges, når der skal skæres fliser, men derimod kunstige diamanter, der er langt hårdere og som er velegnet til at skære igennem fliser. Diamantskæring er præcision arbejde helt ned til millimeter og er derfor velegnet til ikke alene fliser, men også til andre former for håndværker job. Det er en god metode til at skære ud til en dør eller vinduer, hvor det er nødvendigt at der ikke sker fejl og hullet er større end døren eller vinduet. 

Diamantskæring er billigere

At få skåret sine fliser med en diamantskæring er langt billigere end en anden metode. Det er vigtigt at huske at ordet diamant ikke har noget som helst med prisen at gøre men med metoden. Det er en metode der skærer fliserne præcis og derfor er der ikke behov for at skære flere fliser for at få en der er korrekt. Det gør at metoden er billigere end andre mere traditionelle metoder, som tidligere er blivet brugt. Her har det krævet et stort antal ekstra fliser som kunne bruges til enderne, hvor mange er knækket forkert og derfor ikke kunne bruges. 

Valg af brolægger

Hvis du skal have lavet en terrasse eller en indkørsel, er det en god ide at spørge ind til hvilke metode de benytter til at skære fliser. Bruger de diamantskæring eller en mere gammeldags metode.

Flere Nyheder