Bestil lækker catering til festen

08 juni 2020 astrid_pedersen

Skal sommeren fejres med et brag – enten med studenter fest, bryllup, konfirmation eller måske en rund fødselsdag? Så bør du overveje at benytte dig af muligheden for Diner Transportable frem for selv at skulle knokle i køkkenet i flere timer, eller måske endda dage, op til begivenheden.

Du vil med Diner Transportable selv kunne deltage i festivitasen uden at være helt slidt op efter mange dage ved komfuret – og det er da værd at tage med.

Hvad er Diner Transportable?

Diner Transportable kendes nok bedst herhjemme under betegnelserne catering eller mad ud af huset. Med Diner Transportable får du nemlig middagsretter, buffet, platter eller særligt tilrettelagte menuer bragt direkte hjem til dig eller til det forsamlingshus eller de selskabs lokaler, hvor festen afholdes.

Når du vælger at benytte dig af Diner Transportable, slipper du for besværet med selv at skulle købe ind og tilberede mad til de mange sultne gæster. Samtlige retter leveres direkte til døren til et aftalt tidspunkt – og alt hvad du skal gøre er at anrette maden på fade og tallerkener eller i skåle.

Det kan sagtens lade sig gøre at bestille Diner Transportable uden at det koster spidsen af en jetjager. Faktisk vil det i langt de fleste tilfælde bedre kunne betale sig at vælge Diner Transportable i stedet for at lave al maden selv. De restauranter og catering firmaer, som fremstiller mad til Diner Transportable vil nemlig typisk kunne benytte sig af en række stordrift fordele i forbindelse med indkøb af råvarer, hvilket kan holde prisen på maden i et absolut rimeligt niveau.

Du vil sandsynligvis ikke kunne gøre det billigere selv. Og når du så samtidig slipper for at skulle bruge både tid og kræfter på indkøb og madlavning, er der faktisk ingen grund til ikke at vælge Diner Transportable.

Du kan bestille Diner Transportable i Silkeborg hos Madkassen – læs mere på madkassen.info

Flere Nyheder