Få indfriet dine haveønsker med en anlægsgartner

11 november 2021 cecilie_mortensen

editorial

Går du med tanker om at gøre noget ekstra ved din have? Så kan en anlægsgartner være lige den professionelle, du skal have fat i. Lad os prøve at komme mere flere eksempler, så du kan få en fornemmelse af de mange muligheder, der er. 

Disse havedrømme kan en anlægsgartner hjælpe med

Få omlagt din have med en anlægsgartner

Har du et ønske om, at din have mere eller mindre skal omlægges, så der kan komme nye træer, buske og bede? Så er en anlægsgartner ideel at have ved din side. Med en anlægsgartner ved din side kan du både få rådgivningen omkring, hvordan din have kan se ud, og så kan vedkommende også hjælpe med selve beplantningsarbejdet. 

Før arbejdet med at omlægge din have går i gang, kan du selvfølgelig også blive inspireret at anlægsgartnerens tidligere projekter. For mon ikke du vil falde over løsninger, du ikke selv havde overvejet. 

image

Få hjælp til fliselægning og hegn

Kunne du tænke dig at få lagt fliser foran boligen, eller måske rundt i haven? Så er en anlægsgartner også den rette at kontakte. Det gælder også, hvis du allerede har fliser, som er ved at se slidte ud og som kunne trænge til en god rensning. 

Når du tager fat i en anlægsgartner, kan du også få assistance til diverse hegnsopgaver. Hegn er nemlig en ideel måde at skabe små miljøer på eller at få mere privatliv på. 

Når du døjer du med meget vand i haven

Døjer du med for meget vand i haven, måske fordi din grund ligger lavt, så kan en anlægsgartner komme dig til undsætning. Der findes nemlig en række forskellige regnvandsløsninger, såsom regnvandsbede, faskiner og dræning af overskydende vand. Men det kan du også høre din lokale anlægsgartner mere omkring. 

En anlægsgartner du med fordel kan række ud til, finder du her: https://eiermann.dk/ 

Flere Nyheder