3 tips til en smuk have

19 august 2021 Steffen Hansen

Hvis du er en af de heldige, som har et smukt hus, hvor du kan gå og pusle om din have, så er der en chance for du går op i din have. Her i indlægget har vi fundet 3 gode råd til, hvordan du får en flot have, og hvordan du holder den løbende.

1) Plant noget du synes er smukt

Det første skridt til en flot have, er at plante planter du synes er smukke at kigge på. På denne måde sikrer du, at du altid har noget pænt at kigge på, når du kigger ud af vinduet, eller sidder derude på en dejlig sommeraften. Hvis du ikke selv ønsker at stå for at plante planterne, så kan du hyre en anlægsgartner. Her anbefaler vi: http://skibbildanlaegsgartner.dk/

2) Læg en plan

Tricket til at have en smuk have året rundt, er at undersøge de forskellige planter, og lægge en plan ud fra hvornår de blomstrer. På denne måde kan du sikre dig, at der altid er noget i haven, som står smukt hvad end det er sommer eller vinter. Når du lægger en plan, kan det være en god idé at lave en tegning over din have. På denne tegning kan du så definere hvilke planter du ønsker hvor, hvorfor du ønsker dem der, og hvornår de bør blomstre. På den måde, så er du ikke i tvivl, når du går i gang.

3) Fjern ukrudt

Det siger måske sig selv, men hvis du ønsker en flot have, så er det nødvendigt at fjerne ukrudt. Dette gælder ikke kun i dine bed, men også på din terrasse, på din græsplæne og hvor det ellers kan finde på at vokse frem. Hvis du har mos i din græsplæne, skal du se det som ukrudt, og få det fjernet, hvis du ønsker en flot og grøn plæne året rundt.

Flere Nyheder