Mal før du sælger

16 februar 2022 lotte_hindsberg

editorial

Går du i salgstanker er der flere ting du bør overveje og gøre inden du ringer til ejendomsmægler, hvis du ønsker at din bolig fremstår bedst muligt og derfor er nemmere at sælge. 

Det første du skal gøre er at få ryddet op. Det gælder ude som inde. Det skal alligevel gøres, når du får solgt, så hvorfor ikke drage fordel af det allerede inden. Du skal gå til det med hård hånd, så der kommer godt med luft i din bolig. Årsagen til dette er at det vil være nemmere for evt. købere at forestille sig deres egne møbler i boligen og de forskellige værelser ser lysere og større ud. 

maler Gentofte

Få malet i lyse og neutrale farver

Når du har fået ryddet god op inde og ude er næste skridt at få malet. Du skal få malet i lyse og neutrale farver, f.eks. af malergentofte.dk. En nymalet bolig fremstår igen pænere og indbydende ud og det er nemmere for køberne at forestille sig at bo i boligen. 

Det er også en god ide at sætte nogle blomster og er det årstiden, så sæt nogle krukker med blomster udenfor og slå græsset, så det ser pænt og indbydende udefra. 

Ser din boligs facade også trist ud, kan du overveje om det også er det værd at få sandblæst murene og få dem malet. Det er imidlertid en noget større opgave end at få malet indendørs og koster også mere, så her skal der lidt flere overvejelser til. Omvendt vil du stå med en bolig som er indflytningsklar og der skal ikke laves så meget for de nye ejere, hvilke kan spille med i overvejelserne. Inden du går i gang med dette kan du med fordel få råd og vejledning af din maler og af den ejendomsmægler, der skal sælge din bolig.

Flere Nyheder