Mal før du sælger

07 juni 2022
lotte_hindsberg

advertorial

Går du med tanker om at sælge, er der flere ting, du med fordel kan gøre, før du ringer til den lokale ejendomsmægler. Har du et hus, kan du med fordel starte med at rydde op i din have. Smid ud med hård hånd. Slå græsset, fjern det værste ukrudt og har du en terrasse, så fjern de grønne alger. Sæt nogle krukker med blomster, så det er hyggeligt og rart for eventuelle købere at komme hjem til dig. 

Indvendigt skal du gøre det samme. Ryd op, igen med hård hånd. Du skal alligevel gøre det når du skal flytte, så hvorfor ikke få fordele ved det, ved at gøre det inden. Du skal skabe et hjem med lys og rummelighed, så en mulig køber nemmere kan se deres egne møbler i dit hjem.

maler Virum

Få malet indendørs

Efter du har fået ryddet op, skal du få malet. Du kan enten selv gøre det eller også kan du få en maler i Virum til at male. 

Igen er det for at få dit hjem til at se bedre ud, samtidig vil det gøre det nemmere for købere at flytte ind. At de ikke skal bruge tid på at male inden kan betyde meget. Husk at få malet i neutrale farver, så det igen er nemmere for mulige købere at se sig selv at bo i dit hjem. 

En anden ting du kan overveje er at få malet dit hus udefra. Det er dog langt mere omfattende og dyrt, så det er noget du skal overveje grundigt. Men igen, det gør sig godt, når man skal have åben hus. Ved siden af give et godt første håndsindtryk, så skal den nye ejer ikke ud at bruge tid og kræfter på at få repareret og malet husets vægge, da du allerede har fået det gjort.

Flere Nyheder