Hvor man kan lede efter en låsesmed i Køge?

15 juni 2021
anders_lundtang_hansen

Vi har allerede løsningen til dig: https://www.avllaase.dk/ 

Det er en af de førende i Køge og sådan set også Østsjælland, og man har virkelig bemærket stedet på det seneste, hvor de har opbygget en stor butik i det, der bliver kaldt Den Hvide By i Køge, hvor de tidligere havde nogle ret så mindre rammer at gøre godt med.

Den Hvide By er netop også kendt for sit erhvervsmiljø, hvor der også er mange iværksættere, hvorfor det også giver mening, at firmaet her – der startede for over 15 år siden – har slået sig ned her.

Modsat mange andre industriområder i landet så er det her ikke befængt med beton, da der er krav om bygninger i hvidt, og mange er da også flyttet ind i ældre bygninger, uden de har mistet deres charme.

Dog kan man godt lige misse området, når man kommer kørende på den brede hovedvej.

Find vej til denne låsesmed i Køge

Nu har du heldigvis en hjemmeside at navigere efter, hvor du kan slå adressen op og se efterfølgende på et kort, hvor stedet ligger henne, og når man først ved det, så er det ikke så svært at undgå.

Og man kan jo med moderne teknologi også få lavet en rutevejledning, som man kan printe ud – eller man kan sætte en GPS til, der kan finde vej for en.

Men ellers handler det om, hvis man kommer fra København eller området derfra, at man kører ad Gammel Køge Landevej og ser sig til venstre, når man kommer forbi en tankstation efter det første, store lyskryds i Køge. Så kan man se området.

Sydfra er det lidt lettere at opdage, for når du kommer fra selvsamme hovedvej, men modsat af københavnerne, så kører du over en jernbaneovergang, som ikke er til at tage fejl af, og på toppen af denne kan du se direkte over til Den Hvide By!

Flere Nyheder