Få udnyttet dit klimaanlæg fuld ud

10 maj 2020 lotte_hindsberg

Hvis du har planer om at anskaffe dig et klimaanlæg er der flere ting du bør være opmærksom på som kan give flere ekstra fordele, som man umiddelbart ikke havde haft i tankerne i første omgang. Det er fordele der især har stor betydning i forhold til fugt og skimmelsvamp som desværre er blevet mere og mere almindeligt som vores boliger er blevet bedre isoleret. 

Valg af klimaanlæg

I dag findes der mange forskellige former for klimaanlæg. Du kan blandt andet finde et klimaanlæg i Næstved. Mange af de nye klimaanlæg kan i dag genbruge luften, så man ikke ender med at fyre for gråspurve, når der luftes ud. Og hvorfor er det vigtigt kan man spørge? Det er vigtigt fordi i takt med at vores boliger bliver bedre og bedre isoleret ironisk nok er mere modtagelige for fugt og svamp, da der ikke sker en naturlige ventilation af luften. Derfor er det vigtigt at vi selv sørger for at der bliver luftet ud. Der skal luftes ud mindst 2 gange om dagen i mindst 5-10 min. Det er ikke nok at du åbner et vindue på klem. Der skal være gennemtræk. Det er her dit klimaanlæg kan vise sig at give dig en fordel fordi mange af dem kan sørge for at den ventilation foregår helt automatisk. Samtidig er mange af dem indrettet så praktik at luften genbruges, så den varme luft ikke blot ender ude i naturen.

Et A/C i varmen

Et klimaanlæg har også andre fordele end at kunne sikre udluftning. Den kan også blæse kold og varm luft ind i dit hjem alt afhængig af behov. Der er ikke noget værre end at skulle prøve at falde i søvn i et alt for varmt rum og det kan omvendt være svært at komme ud af sengen, hvis der er for koldt om morgenen.

Flere Nyheder