Erhvervsfotos: Derfor er det et must

14 april 2020 cecilie_mortensen
Erhvervsfotos: Derfor er det et must

Et godt og professionelt billede har meget at sige for, hvordan man præsenterer sig som virksomhed. Det er i mange tilfælde det første møde, potentielle kunder får med dig, og hvem ønsker ikke at få et billede, som både er præsentabelt, og som viser virksomheden fra dens bedste side. Med de rette billeder kan man kommunikere meget – man kan udstråle en mere eller mindre professionel tone. Det gælder både, når det kommer til ens medarbejdere, og det gælder ift. produkter eller ydelser, man sælger. 

Måske har du før været inde på en hjemmeside, hvor billederne er uskarpe, der er dårlig belysning eller måske er de taget i omgivelser, der er forstyrrende. I disse tilfælde gør billederne ikke noget godt for hverken produktet, medarbejderne eller virksomheden. 

Fordele ved erhvervsfotos

Listen er lang og argumenterne er mange, når det kommer til at investere i erhvervsfotos. Nogle af argumenterne er bl.a., at billeder, som er taget af en erhvervsfotograf: 

– Styrker jeres professionalisme

– Styrker jeres budskaber

– Styrker det gode førstehåndsindtryk som eksisterende kunder og potentielle kunder får. 

– Kan føre til en større konvertering på ens hjemmeside. Altså at flere besøgende bliver til kunder. Dette gælder specielt, hvis man har en webshop. Her er billeder den primære måde, man kan servere og præsentere ens produkter på. Det er derfor også vigtigt, at billederne er knipskarpe og gode. Alt andet kan nemlig komme til at svække troværdigheden af det produkt, man vil sælge. 

– Hvis du er i blandt de firmaer, som primært bruger stockfotos på din hjemmeside, så kan erhvervsfotos være med til at gøre en side mere personlig. Man har nemlig mulighed for at møde personerne bag navnet og personerne bag hjemmesiden. Og det er naturligvis kun med til at støtte mere op omkring ens produkt, ydelse eller virksomhed. 

Du kan finde god hjælp til erhvervsfotos her: https://www.solroedfoto.dk/erhverv

Flere Nyheder