Uanset om det er fordi man er i gang med en renovering, fordi man skal flytte, eller fordi man er ved at bygge nyt. Så kan det være en god idé at spare tid, ved at hyre en maler til at hjælpe med alt malingen. Udover at spare tid, så sikrer man sig, at alt hvad der bliver malet bliver malet korrekt. Men hvad skal du være opmærksom på, når du skal vælge et malerfirma over et andet? Det kan du lære mere om i dette indlæg.

Pas på dem der snyder

Som i alle andre brancher, så er der også malere, som snyder, hvis de kan komme afsted med at snyde. Derfor er det vigtigt, at du ved hvad du skal kigge efter, så du ikke bliver snydt. Den bedste måde at undgå snyd, er ved at gøre brug af anmeldelser online, og at få anbefalinger fra venner og familie. Ved at gøre dette, så kan du læse og høre om, hvordan andre kunder er blevet behandlet af et bestemt firma. Her kan du hurtigt få en indikation af, om firmaet er reelt, eller om det ikke er til at stole på.

Få altid flere tilbud

Det bedste tip til at finde en maler, eller en hvilken som helst anden håndværker, er nok, at man altid skal få flere tilbud. Ved at få flere tilbud, så kan man sammenligne priser, og hvor stort et omfang de mener opgaven er. Her er det hurtigt muligt at se, om et firma forsøger at tage fusen på en.

Når man har fået tilbud fra flere firmaer, så kan man bruge disse tilbud til at genforhandle de modtagne tilbud. Den bedste måde at gøre dette på er ved at tage et billigt tilbud, og sætte det op mod et dyrt. Når du gør det, så spørg direkte “hvad er forskellen på disse tilbud, og hvorfor er i dyrere?”.